FERM Professional

FERM Global

DIY slider

Why FERM

 Power to create


FERM is een toonaangevend internationaal power tool merk uit Nederland. Sinds de oprichting in 1965 ontwikkelt FERM hoogwaardige power tools voor het gebruik op het gebied van zagen, boren, schuren, snijden, slijpen en frezen. Het elektrisch gereedschap van FERM is ontworpen en getest conform strenge Europese normen en voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen.

Op dit moment worden de FERM machines in meer dan 40 landen verkocht via lokale distributeurs. De verkoop aan onze distributeurs vindt plaats vanuit ons magazijn in Zwolle of rechtstreeks vanaf de fabriek. Mede door deze toegewijde distributeurs groeit FERM snel, heel snel!

Door de jarenlange ervaring en de feedback van klanten en distributeurs, heeft FERM veel specifieke kennis over de behoeften en eisen van de eindgebruiker vergaard. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment aan elektrisch gereedschap waarbij kwaliteit, prestaties en ergonomisch design voorop staan. Dit weerspiegelt ook ons doel: het maken en continue verbeteren van producten die voldoen aan de hoge eisen van professionele gebruikers, maar daarbij blijven we altijd scherp geprijsd.

Als u kiest voor FERM, kiest u voor betrouwbare, betaalbare en hoogwaardige power tools!


FERM Power to create
 

 

Het laatste nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou!

Lees meer Posted in: Nieuws

FERM catalogi


Deze catalogi geven in één oogopslag een handig overzicht van alle machines uit het FERM assortiment. Of je nu op zoek bent naar een haakse slijper, schuurmachine, muurfrees of boorhamer, je vindt ze allemaal.


Lees meer

FERM power tools


Productmanagement staat centraal in elk productontwikkelingsproces. Onze jarenlange ervaring op het gebied van power tools maakt dat wij weten welke eisen en verwachtingen klanten in verschillende delen van de wereld hebben.


Lees meer
 

 

Nieuwe machines