Bovenfrees

Frezen zijn er in vele soorten en maten. Een bekende variant is de bovenfrees, de ideale machine voor het maken van strakke gleuven en stijlvolle profielranden in bijv. keukenkastjes, fotolijstjes en tafelbladen. Ook is de machine zeer geschikt voor het maken van houtverbindingen, het frezen of precies overzetten van vormen en het afwerken van platen hout. Bewerk de meest verschillende materialen met een maximum aan comfort en precisie.

FERM bovenfrezen zijn veelzijdig inzetbaar, van creatieve decoratiewerkzaamheden tot en met het frezen van verbindingen bij de meubelbouw kent de houtbewerking geen grenzen. De krachtige en compacte freesmachine is te gebruiken voor alle soorten hout. Dankzij de krachtige motor hoef je amper kracht te zetten en doet de machine het werk voor je.

Daarnaast zorgt de parallelgeleider voor een kaarsrecht eindresultaat. De machine is geschikt voor het uitfrezen van allerlei houtsoorten. In de praktijk worden meestal grenen, multiplex en MDF gebruikt. Maar ook kersen- en eikenhout vormen geen probleem voor de FERM bovenfrees.


Bovenfrezen


Bovenfrees accessoires