Accuboormachine

De accuboormachine is dé tool voor iedere klusser, amateur en professional. Hij is geschikt voor zowel lichte boorwerkzaamheden in hout, kunststof en metaal als schroefwerk.

Wanneer je van plan bent om een accuboormachine te kopen, dien je met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst kun je kiezen uit een accuboormachine of een accuschroefmachine. Als je alleen wilt schroeven is de accuschroefmachine voldoende. Deze is licht en compact en hierdoor kunt u makkelijk op moeilijk bereikbare plekken komen. Wil je een universeel inzetbare power tool dan is de accuboormachine de juiste keuze!

De accuboormachines zijn voorzien van 2 versnellingen, waarmee je kunt schakelen tussen lage toerentallen (schroeven) of hoge toerentallen (boren). Met het lage toerental is de machine beter controleerbaar voor schroefwerkzaamheden, daarnaast kun je met de koppelinstellingen de machine zo afstellen dat de schroef perfect vlak in het materiaal wordt gedraaid. In het hoge toerental kunnen de accuboormachines een snelheid halen van 1200-1600 toeren per min, wat genoeg is voor de meest uiteenlopende boorklussen.

FERM accuboormachines zijn handzame, krachtige en veelzijdige power tools, die door hun compacte design zeer makkelijk in gebruik zijn.

Accuboormachines

Accuboormachine accessoires