Afkortzaag

 

Met onze zaagmachines zaag je materialen nauwkeurig, gemakkelijk en snel op maat. Ook de FERM afkortzaag behoort tot categorie. Een afkortzaag is geschikt voor het afkorten, al dan niet in een hoek, in verstek of in dubbelverstek, van verschillende materialen, zoals laminaat en balken.

De afkortzagen van FERM zijn compact en lichtgewicht, waardoor ze ook geschikt zijn voor klussen op locatie. Doordat het zaagblad boven het te zagen materiaal is gemonteerd, behoud je altijd een goed zicht op de zaaglijn. Hout, kunststof, plexiglas of laminaat: deze krachtige zaagmachines glijden er moeiteloos doorheen.

Afkortzagen zijn verkrijgbaar in twee modellen: de standaard afkortzaag en de radiaalafkortzaag. De standaard afkortzaag beschikt over een cirkelblad dat alleen verticaal zaagt. De radiaalafkortzaag is daarentegen voorzien van een trekfunctie; een handgreep die je zowel verticaal als horizontaal kunt bewegen. Een radiaalafkortzaag is dan ook perfect om brede balken en planken mee op maat te zagen.

Afkortzagen

Afkortzaag accessoires