Cirkelzaag

Het veelzijdige assortiment biedt diverse soorten FERM zaagmachines: van afkortzaag tot cirkelzaag en zelfs zaagtafels. Ook de cirkelzaag is (vanzelfsprekend) terug te vinden in dit uitgebreide scala aan zaagmachines. Op zoek naar een compacte zaagmachine waarmee je snel en eenvoudig lange, rechte lijnen zaagt? Kies dan voor een cirkelzaag.

Een cirkelzaag is met name geschikt voor het zagen van kaarsrechte zaagsneden in balken en planken doordat ze zijn uitgerust met een laser. Ook kan een cirkelzaag vaak in een hoek van 45 of 90 graden zagen zodat ook verstekzagen tot de mogelijkheden behoort. De cirkelzagen van FERM zijn geschikt voor het zagen van hout, waaronder vloerdelen, triplex en balken. Voor het zagen van andere materialen heb je een speciaal zaagblad nodig.


Cirkelzagen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Vind je het belangrijk dat je zaagmachine snel, krachtig, nauwkeurig en wendbaar is? Dan kun je het beste kiezen voor een hand cirkelzaag. Voor wie de cirkelzaag te groot vindt, is er de precisie-cirkelzaag.

Cirkelzaag assortiment

Cirkelzaag accessoires