Klopboormachines

FERM biedt een breed assortiment aan boormachines aan. Welke boormachine je nodig hebt hangt af van de klus die u wilt volbrengen. Een klopboormachine is een boormachine met een klopmechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat het boren in steen moeiteloos gaat. De boorkop maakt namelijk niet alleen een draaiende beweging maar beweegt ook op en neer in lengterichting van de boor en de machine. Vandaar ook het kloppende geluid dat de boormachine maakt.

FERM klopboormachines voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, prestaties en veelzijdigheid. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan klopboormachines aan. Hoe hoger het vermogen in Watts (W), hoe krachtiger de boormachine. Voor wat lichter boorwerk zoals het boren van kleine gaten in hout en kunststof gebruikt u een klopboormachine met wat minder vermogen (<600W). Voor de zwaardere klussen, zoals het boren van grote gaten in harde steensoorten kunt u het beste kiezen voor een FERM boormachine met veel vermogen.

Tevens zijn al onze boormachines uitgerust met een snelspanboorkop. Op deze manier heeft u niet extra gereedschap nodig om boortjes eenvoudig en snel te installeren. FERM klopboormachines zijn allemaal voorzien van 3 meter kabel en beschikken over een soft grip op de zijhandgreep.

Klopboormachine assortiment

Klopboormachine accessoires

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.